Samir Nasri a lăsat să se înţeleagă că se va retrage din naţionala Franţei

Mijlocaşul echipei Manchester City Samir Nasri a lăsat să se înţeleagă, luni, într-un interviu acordat site-ului postului britanic Skysports, că se va retrage din naţionala Franţei, după ce nu a fost convocat la turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia.

51 afișări
Imaginea articolului Samir Nasri a lăsat să se înţeleagă că se va retrage din naţionala Franţei

Samir Nasri (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Am luat o decizie. Am luat-o de mai mult timp, dar o voi face publică la momentul potrivit. Cu echipa naţională nu am câştigat nimic, iar decizia a fost greu de luat. Dacă aş fi câştigat ceva, era mai uşor să iau această decizie", a declarat Nasri.

Samir Nasri, în vârstă de 27 de ani, a adunat 41 de selecţii în naţionala Franţei, pentru care a debutat în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici