Samuel Eto'o a semnat cu Chelsea Londra: "Am fost foarte mulţumit de colaborarea cu Mourinho la Inter"

Atacantul camerunez al echipei Anji Mahacikala, Samuel Eto'o, a semnat, joi, un contract pe un sezon cu formaţia Chelsea Londra, a anunţat clubul englez pe site-ul oficial.

338 afișări
Imaginea articolului Samuel Eto'o a semnat cu Chelsea Londra: "Am fost foarte mulţumit de colaborarea cu Mourinho la Inter"

Samuel Eto'o (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt foarte fericit că sunt aici şi vreau să joc cât mai curând posibil. Nu a fost decizie deficilă, am văzut calităţile echipei şi am fost foarte mulţumit de colaborarea cu Jose Mourinho la Internazionale Milano. În momentul în care s-a ivit oprtunitatea am profitat de ea", a spus Eto'o.

Conform presei, internaţionalul camerunez va primi un salariu anual de opt milioane de euro, cu zece milioane de euro mai puţin decât avea la gruparea rusă.

Samuel Eto'o, în vârstă de 32 de ani, a mai evoluat în cariera sa la formaţiile Real Madrid, Leganes, Espanol Barcelona, Real Mallorca, FC Barcelona şi Internazionale Milano.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici