Samuel Eto'o: Messi este un zeu

Atacantul camerunez al echipei Anji Mahacikala, Samuel Eto'o, a declarat, miercuri, la postul de televiziune spaniol Cuatro, că atacantul argentinian al formaţiei FC Barcelona, Lionel Messi, este un zeu şi ca fotbalist, şi ca om.

214 afișări
Imaginea articolului Samuel Eto'o: Messi este un zeu

Lionel Messi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Messi este un zeu atât ca jucător, cât şi ca om. Sper să poată câştiga titlul mondial cu Argentina, singurul trofeu care îi lipseşte", a spus Eto'o, care a fost coechipier cu internaţionalul argentinian la Barcelona, informează Tuttosport.

Eto'o a afirmat că cel mai bun antrenor cu care a lucrat este spaniolul Luis Aragones. "Aragones este fără niciun dubiu cel mai bun antrenor. Dacă Spania este astăzi ceea ce este, meritul îi aparţine lui Aragones. Pentru mine este ca un tată. El m-a convins să merg la Barcelona şi le-a spus conducătorilor de acolo că dacă vor să câştige trofee să mă achiziţioneze. Acest lucru nu-l voi uita niciodată. Cu Guardiola am câştigat tot şi doar la finalul lucrurile au devenit complicate. Ne-am spus în faţă ceea ce credeam şi asta ne-a permis să rămânem prieteni. Când ne întâlnim, putem vorbi fără nicio problemă. Mourinho este un om de carcter şi un antrenor excepţional. Nu-i plac jumătăţile de măsură şi din acest punct de vedere ne asemănăm", a precizat atacantul camerunez.

Samuel Eto'o a dezvăluit tranzacţia pe care au făcut-o cluburile FC Barcelona şi Internazionale Milano prin care el a ajuns la gruparea italiană: "În vara lui 2009, Barcelona m-a cedat la Inter Milano şi a mai plătit 70 de milioane de euro în schimbul lui Zlatan Ibrahimovici. Nu am regretat niciun moment, deoarece în 2010 am câştigat tot cu Inter. A fost un sezon memorabil".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici