Ronaldo, despre Balonul de Aur: Messi este cu un pas înaintea lui Cristiano Ronaldo

Fosta vedetă a naţionalei Braziliei, Ronaldo, dublu câştigător al Balonului de Aur, a declarat, joi, că argentinianul Lionel Messi "este cu un pas înaintea lui Cristiano Ronaldo" în ceea ce priveşte şansele de câştigare a trofeului pentru care este nominalizat şi Andres Iniesta.

241 afișări
Imaginea articolului Ronaldo, despre Balonul de Aur: Messi este cu un pas înaintea lui Cristiano Ronaldo

Ronaldo, despre Balonul de Aur: Messi este cu un pas înaintea lui Cristiano Ronaldo (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Mai devreme sau mai târziu Cristiano Ronaldo va câştiga Balonul de Aur (n.r. - portughezul a mai câştigat acest trofeu în 2008). Consider că Messi şi Cristiano Ronaldo sunt în faţa lui Andres Iniesta, care este un jucător foarte bun, mereu am gândit asta, el merită să fie acolo. Dar Messi este chiar cu un pas înaintea lui Cristiano Ronaldo. Messi şi Cristiano Ronaldo sunt doar ei în competiţie, după părerea mea. În vremea mea, lupta se dădea între mine, Zidane, Figo, Ronaldinho, Beckham... Era o listă cu zece jucători cu şanse la trofeu", a spus Ronaldo.

Întrebat dacă îl invidiază pe Messi, el a răpuns: "Recompensele lui Messi sunt justificate. Orgoliul meu nu suferă pentru că el îmi depăşeşte recordurile. Aş fi foarte fericit să îl admir în continuare pe Messi".

Jucătorii echipei FC Barcelona, Lionel Messi şi Andres Iniesta, şi fotbalistul formaţiei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, sunt cei trei finalişti pentru Balonul de Aur, trofeu ce va fi decernat la 7 ianuarie 2013, la Zurich, a anunţat FIFA, joi, la Sao Paulo.

Argentinianul Leo Messi, în vârstă de 25 de ani, triplu câştigător al Balonului de Aur, este marele favorit şi în acest an.

Portughezul Cristiano Ronaldo, 27 de ani, a mai câştigat Balonul de Aur în 2008.

Spaniolul Andres Iniesta, în vârstă de 28 de ani, a câştigat în acest an Campionatul European cu naţional Spaniei şi a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici