Săndoi: Sunt impresionat de faptul că stadionul a fost plin

Antrenorul echipei naţionale de tineret a României, Emil Săndoi, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu Andorra, scor 2-0, că a fost impresionat de faptul că stadionul din Arad a fost plin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5 afișări

"Pot spune că sunt impresionat de faptul că stadionul a fost plin, iar suporterii ne-au susţinut pe toată durata partidei. Ştiu că de 12 ani nu s-a mai organizat la Arad un meci al echipei naţionale. Am susţinut multe jocuri, dar nu am avut o asemenea afluenţă de public. Voi discuta cu oficialii federaţiei pentru a mai juca la Arad", a spus Săndoi.

La meciul disputat sâmbătă, pe stadionul "Francisc Neumann" din Arad, au asistat peste 6.500 de spectatori.

Organizatorii au pus în vânzare 5.000 de bilete, la preţul de cinci lei, care au fost epuizate până la ora disputării jocului. Încasările au fost donate de către federaţie clubului UTA. Peste 1.000 de spectatori au intrat în incinta stadionului arădean pe bază de invitaţii. FRF a oferit bilete gratuite şi galeriei echipei UTA. Suporterii au refuzat, ştiind că banii vor ajunge la echipa locală, preferând să-şi cumpere bilet individual.

Echipa naţională de tineret a României a câştigat, sâmbătă, la Arad, scor 2-0 (0-0), în faţa Andorrei, într-o partidă contând pentru preliminariile Campionatului European. Golurile victoriei echipei antrenate de Emil Săndoi au fost marcate de Gângioveanu '63 şi Liviu Ganea '72.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici