Sânmărtean: Steaua nu depinde de mine şi de jocul meu

Mijlocaşul Lucian Sânmărtean a declarat, joi seară, că este jucătorul Stelei până în vară, dar a subliniat că echipa bucureşteană nu depinde de el şi de jocul său, adăugând că fotbaliştii sunt cei care au nevoie de gruparea din Bulevardul Ghencea, nu invers.

122 afișări
Imaginea articolului Sânmărtean: Steaua nu depinde de mine şi de jocul meu

Sânmărtean: Steaua nu depinde de mine şi de jocul meu

"E binevenit pe final de carieră acest transfer (n.r. - la Al Ittihad), care va asigura liniştea financiară a familiei mele. Eu în momentul ăsta sunt jucătorul Stelei. Ar fi frumos să se câştige din nou titlul pentru că suntem aproape de mult doritul event, iar eu îmi doresc să pun umărul. Sunt jucătorul Stelei până în vară, dar orice se întâmplă de acum înainte veţi afla în perioada următoare. (...) Dacă lumea crede că sunt imposibil de înlocuit atunci înseamnă că va fi greu să mi se găsească un înlocuitor. Dar noi avem în lot jucători care pot face asta. Steaua nu depinde de mine şi de jocul meu. Noi, jucătorii, avem nevoie de Steaua, Steaua n-are nevoie de niciun jucător", a spus Sânmărtean.

Lucian Sânmărtean a precizat că îşi pare rău că Steaua nu va mai avea aceeaşi siglă: "E păcat că va fi schimbată sigla, pentru că Steaua a fost mereu cunoscută cu aceste culori. E o lovitură de imagine, însă se va găsi o soluţie, nu e un capăt de ţară".

Mijlocaşul formaţiei Steaua, Lucian Sânmărtean, a fost desemnat, joi, cel mai bun jucător român al anului 2014 în cadrul galei Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici