Sara Errani a învins-o pe Zarina Dias şi va juca împotriva Simonei Halep

Italianca Sara Errani, locul 15 WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 6-1, pe Zarina Dias din Kazahstan, poziţia a 32-a în ierarhia mondială, calificându-se în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart, fază în care va evolua împotriva Simonei Halep, locul 3 WTA şi a doua favorită.

210 afișări
Imaginea articolului Sara Errani a învins-o pe Zarina Dias şi va juca împotriva Simonei Halep

Sara Errani a învins-o pe Zarina Dias şi va juca împotriva Simonei Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În vârstă de 27 de ani, Errani, finalistă în 2012 la Roland Garros şi fostă numărul 5 mondial, s-a impus, joi, după o oră şi 15 minute şi va juca pentru a treia oară în carieră cu Halep.

Jucătoarea română şi cea din Italia şi-au împărţit până acum victoriile, fiecare câştigând câte un meci cu scor categoric. În 2013, în turul al treilea al turneului de la Miami, Errani s-a impus cu 6-1, 6-0. Halep şi-a luat revanşa anul trecut, în sferturile de finală ale turneului de la Doha, cu scorul de 6-2, 6-0.

Aceste două partide s-au disputat pe sufrafeţe rapide, în timp ce meciul care va avea loc, vineri, la Stuttgart, se va desfăşura pe zgură. Atât Halep, cât şi Errani consideră zgura drept suprafaţa favorită, fiind astfel de aşteptat o întâlnire mai echilibrată.

La turneul german de categorie Premier, Errani a dispus, în primul tur, de ploneza Agnieszka Radwanska, cap de serie numărul 7 şi locul 9 WTA, scor 7-6 (8), 6-4, după două ore şi opt minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici