Şase echipe din Rusia şi-au anulat stagiile de pregătire din Turcia

Şase echipe din Rusia şi-au anulat stagiile de pregătire prevăzute pentru această iarnă în Turcia, după ce armata turcă a doborât, marţi dimineaţă, un avion de vânătoare rus, la frontiera cu Siria, informează site-ul calciomercato.com.

332 afișări
Imaginea articolului Şase echipe din Rusia şi-au anulat stagiile de pregătire din Turcia

Şase echipe din Rusia şi-au anulat stagiile de pregătire din Turcia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Formaţiile FK Rostov, Kuban Krasnodar, FC Krasnodar, Terek Groznîi, Mordovia Saransk şi Amkar Perm, toate din prima ligă, au anunţat că îşi anulează cantonamentele programate în această iarnă în Turcia.

În schimb, echipa Lokomotiv Moscova a precizat că va merge într-un stagiu de pregătire în sudul Turciei.

Armata turcă a doborât, marţi dimineaţă, un avion de vânătoare rus, la frontiera Siriei cu Turcia. Ankara susţine că avionul rus ar fi pătruns în spaţiul aerian turc, în timp ce Moscova respinge acuzaţiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici