Şase sectoare ale Stadionului Steaua închise de Comisia de Disciplină a FRF

Trei sectoare de la Peluza Nord, 10, 11 şi 12, şi trei de la Peluza Sud, 32, 33 şi 34, ale Stadionului Steaua au fost închise pentru două meciuri de Comisia de Disciplină a FRF, ca urmare a incidentelor de la meciul din deplasare cu Săgeata Năvodari, informează lpf.ro.

69 afișări
Imaginea articolului Şase sectoare ale Stadionului Steaua închise de Comisia de Disciplină a FRF

Şase sectoare ale Stadionului Steaua închise de Comisia de Disciplină a FRF

Clubul Steaua a fost sancţionat pentru că la meciul cu Săgeata Năvodari fanii proprii au aprins sau aruncat cu obiecte spre alţi spectatori sau spre terenul de joc. În luarea deciziei, conform articolului 44.1 din Regulamentul Disciplinar, s-a constatat că suporterii campioanei României erau recidivişti.

Totodată, Comisia de Disciplină a decis că în cazul în care cele două meciuri vor avea loc pe Arena Naţională, atunci vor fi închise sectoarele 102-107.

De asemenea, Comisia de Disciplină a amendat gruparea bucureşteană cu suma de 40.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici