SCANDAL între Gigi Becali şi antrenorul FCSB. Nicolae Dică: E un moment dificil, visam altceva când am venit

Nicolae Dică nu va mai rămâne pe banca FCSB-ului, meciul pierdut cu CFR în Liga 1 Betano fiind ultimul pe banca roş-albastră. Ardelenii s-au impus cu 2-0, iar tehnicianul a fost criticat în public de către patronul Gigi Becali.

1471 afișări
Imaginea articolului SCANDAL între Gigi Becali şi antrenorul FCSB. Nicolae Dică: E un moment dificil, visam altceva când am venit

SCANDAL între Gigi Becali şi antrenorul FCSB. Nicolae Dică: E un moment dificil, visam altceva când am venit

Finanţatorul vicecampioanei Ligii I Betano se gândeşte la variantele de înlocuire ale băncii tehnice, Teja (Gaz Metan) şi Alexa (Dunărea Călăraşi) fiind favoriţi. Cert e că Dică s-a resemnat şi, conform Telekom Sport, şi-a anunţat, duminică dimineaţa, 23 decembrie, staff-ul că va pleca de la trupa patronată de Becali.

De altfel, discursul său purtat după eşecul cu CFR a părut al unui antrenor resemnat. "E un moment dificil, visam altceva când am venit. Speram ca atunci când plec de la o echipă, să plec într-un alt mod. Sunt convins că vor veni alţii să spună că dacă erau ei făceau mai mult...Ce, doar la Steaua se antrenează? Am visurile mele, ştiu ce voi face în continuare. Dacă reuşesc sau nu, rămâne de văzut. Nu voi fi nici primul, nici ultimul care nu reuşeşte. Voi vedea ce voi face în continuare.

Dacă am echipă, bine. dacă nu, nu voi antrena. Dar eu voi încerca să fac în continuare ce am învăţat ca jucător şi ca antrenor

Echipa este pe locul 2, cine va fi aici va avea şansa să câştige campionatul. Nu e pe locul 7-8, la 10 puncte de primul loc. Sunt 6 puncte, iar când se înjumătăţesc, rămân doar 3", a spus Nicolae Dică la ultima conferinţă de presă în calitate de antrenor al FCSB-ului.

Nicolae Dică a aflat în direct la TV că patronul i-a cerut demisia

La finalul partidei cu CFR Cluj, Dică a transmis că, din punctul său de vedere, rezultatul e mincinos, iar FCSB a dominat repriza a doua cu un om mai puţin pe teren. Când a aflat că Becali i-a cerut demisia pentru schimbările făcute, Dică a părut surprins, apoi a avut o reacţie de orgoliu în care a transmis că modificările sale au dus la "trei-patru ocazii" clare.

"Scorul este mincinos. Ne-am creat foarte multe ocazii şi n-am reuşit să marcăm. Prima repriză a fost mai echilibrată, am încercat să ducem mingea la margine, să venim cu centrări, iar apoi a venit golul lor. Pe o centrare, Deac a marcat acel gol senzaţional. Am dominat repriza secundă, chiar dacă am jucat în zece oameni. Cine? Patronul? Nu ştiam acest lucru. Pentru schimbările făcute? Am schimbat în 3-4-2 şi ne-am creat ocazii. Am fost aproape să egalăm. Se vor înjumătăţi punctele şi vor rămâne trei. Vom vedea ce va fi anul viitor. Voi avea o discuţie cu patronul. Veţi vedea dacă voi rămâne", a spus Nicoale Dică, la microfonul Digi Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici