Schmeichel, Wright şi Drogba sunt printre cei şase noi incluşi în Hall of Fame-ul Premier League

Fostul portar al lui Manchester United, Peter Schmeichel, şi fostul atacant al lui Arsenal, Ian Wright, se numără printre cei şase foşti jucători care au fost incluşi în Hall of Fame-ul Premier League, au anunţat joi, conducătorii ligii engleze.

73 afișări
Imaginea articolului Schmeichel, Wright şi Drogba sunt printre cei şase noi incluşi în Hall of Fame-ul Premier League

FOTO Twitter

Schmeichel şi Wright se alătură foştilor jucători de la Manchester City, Sergio Aguero şi Vincent Kompany, precum şi lui Didier Drogba de la Chelsea şi Paul Scholes de la United.

Portarul danez Schmeichel, care a plecat de la United în 1999, după opt ani petrecuţi pe Old Trafford, timp în care a câştigat cinci titluri în Premier League, a declarat, citat de Reuters, că a făcut tot posibilul să lase o moştenire de durată.

„Trebuie să profiţi la maximum de această oportunitate şi să te asiguri că eşti cineva care este ţinut minte pentru că ai făcut ceva", a spus Schmeichel într-o declaraţie.

Wright, marele jucător al lui Arsenal, care a marcat 185 de goluri pentru clubul londonez şi a câştigat o dublă campionat şi Cupa Angliei în 1998, a declarat că recunoaşterea a fost cu atât mai specială cu cât şi-a început târziu cariera profesională, la vârsta de 21 de ani.

„Trebuie să vă amintiţi că, în cea mai mare parte a călătoriei mele în fotbal, nu m-am gândit niciodată că voi deveni fotbalist profesionist", a spus Wright într-o declaraţie.

„Aşa că să fac asta, să mă bucur de momentele pe care le-am avut cu fanii şi colegii mei de echipă şi acum să primesc această distincţie, este o adevărată onoare."

Cei şase laureaţi se alătură lui Wayne Rooney şi Patrick Vieira, care au fost incluşi în Hall of Fame luna trecută.

Liga a precizat că Hall of Fame „celebrează talentul şi realizările" celor care au jucat în această divizie de la înfiinţarea sa în 1992 şi că jucătorii trebuie să se fi retras la 1 ianuarie 2022 pentru a fi eligibili.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici