Se retrage Van Avermaet, fostul campion olimpic la ciclism

Fostul campion olimpic belgian la curse cicliste pe şosea, Greg Van Avermaet se va retrage la sfârşitul sezonului, a anunţat miercuri echipa sa AG2R CITROEN.

108 afișări
Imaginea articolului Se retrage Van Avermaet, fostul campion olimpic la ciclism

Greg Van Avermaet, Facebook

Rutierul în vârstă de 37 de ani, specialistul în clasice, şi-a încununat cariera la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, când a câştigat o cursă masculină palpitantă.

"O mare aventură se încheie şi sunt puţin trist. Această decizie a fost foarte greu de luat, dar când mă uit în oglinda retrovizoare, sunt extrem de mândru de realizările mele", a declarat Van Avermaet într-un comunicat, citat de Reuters.

"Am dat tot ce am avut mai bun din mine în fiecare zi, pur şi simplu pentru a nu avea regrete. Nu m-am bucurat doar de victoriile mele, ci şi de drumul care a dus la ele".

Van Avermaet a petrecut 18 ani în circuitul profesionist şi a adunat 41 de victorii, printre care Paris-Roubaix în 2017, două etape în Turul Franţei şi una în Vuelta Espana.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici