Selymes a fost demis de la Astra: Nu mi se pare normal să fiu dat afară după două etape

Antrenorul formaţiei Astra Ploieşti, Tibor Selymes, a fost demis, luni, împreună cu întreg staful său tehnic, după o decizie a Adunării Generale a clubului prahovean, care a considerat că rezultatele echipei din ultima perioadă au fost slabe.

348 afișări
Imaginea articolului Selymes a fost demis de la Astra: Nu mi se pare normal să fiu dat afară după două etape

Selymes a fost demis de la Astra: Nu mi se pare normal să fiu dat afară după două etape (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

În comunicatul de presă semnat de preşedinte Adunării Generale a FC Astra Ploieşti, Ioan Niculae, se menţionează că bugetul clubului va fi diminuat cu trei milioane de euro, iar personalul administrativ va fi redus cu 25 la sută.

De asemenea, noul staf tehnic va avea sarcina de a reevalua activitatea lotului de jucători ai Astrei Ploieşti.

Astra Ploieşti a pierdut primele două meciuri din Liga I, 0-2, în deplasare, la CFR Cluj, şi 0-1, pe teren propriu, cu echipa nou-promovată Voinţa Sibiu.

Tibor Selymes reprezintă primul antrenor demis de la o echipă din Liga I în sezonul 2011/2012.

Selymes a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că nu i se pare normal să fie demis după doar două etape, acesta precizând că nu a avut încă nicio întâlnire cu preşedintele Ioan Niculae.

"E normal să fiu dezamăgit, dar dacă ei aşa au gândit, înseamnă că nu sunt oameni. Încă nu m-am întâlnit cu domnul Ioan Niculae pentru a discuta rezilierea contractului. Sunt convins că vom ajunge repede la o înţelegere, pentru că nu sunt genul care să se ţigănească", a spus Selymes.

Antrenamentul de luni al echipei ploieştene a fost condus de secunzii Gabriel Manu şi Cezar Zamfir, ajutaţi de preparatorul fizic Valentin Sinescu. Selymes nu a fost prezent la antrenament, deoarece s-a aflat la reunirea antrenorilor cu licenţa Pro, ce a avut loc la Casa Fotbalului.

Deşi colectivul tehnic nu şi-a reziliat încă înţelegerea cu Astra, Selymes, îmrepună cu secunzii săi şi-au luat deja lucrurile de la cantonamentul echipei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici