Senijad Ibricici: Cel mai bine ar fi să câştigăm, dar la Bucureşti ne aşteaptă iadul

Mijlocaşul Senijad Ibricici (Lokomotiv Moscova) a declarat, joi, că pe naţionala Bosniei-Herţegovina o aşteaptă infernul la Bucureşti, în meciul cu România din preliminariile Campionatului European din 2012, şi că s-ar mulţumi şi cu un punct, informează cotidianul Dnevni Avaz.

53 afișări
Imaginea articolului Senijad Ibricici: Cel mai bine ar fi să câştigăm, dar la Bucureşti ne aşteaptă iadul

Senijad Ibricici: Cel mai bine ar fi să câştigăm, dar la Bucureşti ne aşteaptă iadul (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Cel mai bine ar fi să câştigăm, dar la Bucureşti ne aşteaptă iadul. Aşa că aş sări în sus de bucurie şi pentru un punct, care ar fi foarte bun", a spus Ibricici.

Fundaşul Adnan Mravaci (Westerlo) a afirmat că echipa sa trebuie să obţină la Bucureşti cel puţin o remiză. "O victorie ar fi ideală, dar şi un egal ne păstrează cu şanse în lupta pentru locul doi. Trebuie să luptăm, să rezistăm presiunii de start, iar apoi să ne facem jocul nostru. Suntem mai buni ca ei, asta e sigur", a precizat Mravaci.

Echipa naţională a României întâlneşte vineri, de la ora 21.00, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, selecţionata Bosniei-Herţegovina în preliminariile Campionatului European din 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici