Sepsi - CSM Deva şi Mausoleul Mărăşeşti - CFR Timişoara, în Cupa României la futsal

  • Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timişoara găzduieşte marţi şi miercuri meciurile din Final Four-ul Cupei României la futsal.
  • Pentru trofeu se vor lupta ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, CSM Deva, ACS Mausoleul Mărăşeşti şi CSF CFR 1933 Timişoara.
77 afișări
Imaginea articolului Sepsi - CSM Deva şi Mausoleul Mărăşeşti - CFR Timişoara, în Cupa României la futsal

Sepsi - CSM Deva şi Mausoleul Mărăşeşti - CFR Timişoara, în Cupa României la futsal

În prima semifinală, programată marţi, la ora 15:30, se vor întâlni Sepsi SIC Sfântu Gheorghe şi CSM Deva, deţinătoarea trofeului. Sepsi a ajuns în careul de aşi al competiţiei după ce a trecut în tururile anterioare de divizionarele secunde ACS Korondy Junior 2017 Corund (8-2) şi AS Inter Gheorgheni (3-1). CSM Deva a învins în optimi ACS Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ (9-4), iar în sferturi hunedorenii au învins campioana CS United Galaţi la lovituri de departajare (6-3).

CSM Deva porneşte ca favorită în confruntarea cu Sepsi. În campionat, CSM Deva s-a impus în ambele partide jucate împotriva covăsnenilor, 2-0 la Sfântu Gheorghe şi 3-2 pe teren propriu, se arată pe site-ul FRF.

Cea de-a doua semifinală, care are loc tot marţi, de la ora 18:00, se va juca între Mausoleul Mărăşeşti şi CFR Timişoara. Gruparea vrânceană a ajuns în Final Four-ul competiţiei după ce a trecut de CFF Clujana Cluj (5-0) şi CSM Târgu Mures (5-1).

Gazde ale Final Four-ului Cupei României, timişorenii vor să profite de acest statut şi să cucerească trofeul. CFR Timişoara este pe locul secund în clasamentul Ligii 1 de futsal.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici