Serena Williams s-a calificat în 16-imi la Roland Garros, dar are probleme la genunchi

Serena Williams (SUA; 10 WTA) nu se află în cea mai bună formă la Roland Garros. A fost nevoită să se retagă la ultimele două turnee (Miami şi Roma), dar acest aspect nu îl îngrijorează pe antrenorul Patrick Mouratoglou.

399 afișări
Imaginea articolului Serena Williams s-a calificat în 16-imi la Roland Garros, dar are probleme la genunchi

Serena Williams s-a calificat în 16-imi la Roland Garros, dar are probleme la genunchi

A oferit o dezvăluire surprinzătoare, care spune totul despre forţa fizică şi mentală a sportivei din SUA: ”A mai câştigat turnee de Mare Şlem accidentată”. Problemele medicale sunt la genunchi, dar cu cât trec mai multe tururi, cu atât se simte mai bine. Asta s-a văzut şi în runda 2 de la Roland Garros, unde multipla campioană nu a stat prea mult pe teren. A trecut cu 6-3; 6-2 de nipona Kurumi Nara (238 WTA), deşi în primul tur a fost nevoită să joace decisiv. ”Cred că Serena s-a descurcat onorabil până acum. A avut o accidentare gravă, care a obligat-o să abandoneze la Miami. Recuperarea a durat mult şi nu a fost dusă până la capăt. Nu a avut timp suficient să se pregătească pentru un Mare Şlem.

Luând în considerare timpul mic de antrenament, a făcut o treabă excelentă în primele două meciuri. E competitivă şi asta mă bucură. A avut emoţii mari în primul meci. E sub o presiune constantă. Toată lumea se aşteptă ca ea să câştige, să bată record după record. Genunchiul e în regulă acum. Nu e într-o condiţie perfectă, dar situaţia e sub control. A mai câştigat turnee de Mare Şlem cu accidentări, aşa că poate manageria situaţia. Asta este viaţa unui sportiv, apar lucruri care nu depind de tine”, a declarat Patrick Mouratoglou, citat de express.co.uk.

Serena joacă în 16-imile turneului de la Roland Garros împotriva compatrioatei Sofia Kenin (35 WTA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici