Simona Halep a câştigat premiul WTA de Favorită a Fanilor

Liderul mondial Simona Halep a câştigat, vineri, premiul WTA de Favorită a Fanilor în 2017, într-o anchetă realizată de site-ul circuitului profesinist de tenis feminin.

1684 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a câştigat premiul WTA de Favorită a Fanilor

Simona Halep a câştigat premiul WTA de Favorită a Fanilor

În vârstă de 26 de ani, Halep a pus capăt unei serii de şase ani consecutivi în care titlul a fost câştigat de Agnieszka Radwanska.

Simona Halep este a patra sportivă care primeşte această distincţie, introdusă în 2009. De-a lungul timpului, premiul a mai fost câştigat de rusoaicele Elena Dementieva, campioană olimpică, şi Maria Şarapova, cvintuplă campioană de Grand Slam, care a încheiat pe locul al treilea anul acesta.

În ancheta pentru premiul WTA de Favorită a Fanilor, Halep a fost nominalizată alături de alte 25 de jucătoare.

Simona Halep se află de zece săptămâni pe primul loc în clasamentul mondial, poziţie pe care va şi încheia acest an.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici