Simona Halep a deschis bursa de la Toronto - VIDEO

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a deschis, luni dimineaţă, bursa de la Toronto, una dintre cele mai mari din lume, acţionând clopoţelul care anunţă începerea tranzacţiilor.

1172 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a deschis bursa de la Toronto - VIDEO

Simona Halep a deschis bursa de la Toronto

Halep participă începând de luni la Rogers Cup, turneu din categoria Premier 5, la care este cap de serie numărul 2 pe tabloul pricipal de simplu. Ea este califcată direct în turul al doilea, fază în care va juca împotriva învingătoarei dintre Jelena Jankovici şi Caroline Garcia.

Jucătoarea română este înscrisă şi în competiţia de dublu, în echipă cu sportiva rusă Daria Gavrilova. Cele două vor juca, luni, în primul tur, cu perechea Darija Jurak/Raquel Kops-Jones (Croaţia/SUA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici