Simona Halep a explicat cum a învins-o pe Bacsinszky: Am schimbat tactica

Simona Halep (7 WTA) a învins-o, miercuri, scor 6-2, 6-3, pe Timea Bacsinszky (Elveţia, 15 WTA) şi se va duela, pentru un loc în semifinalele turneului de la Madrid, cu o altă româncă, Irina Begu, locul 34 în clasamntul WTA.

1075 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a explicat cum a învins-o pe Bacsinszky: Am schimbat tactica

Simona Halep a explicat cum a învins-o pe Bacsinszky: Am schimbat tactica

Finalistă în 2014, când a pierdut în faţa Mariei Şarapova, Halep a învins-o pe Bacsinszky şi şi-a luat revanşa după ce jucătoarea din Elveţia a eliminat-o pe româncă în sferturile turneului de la Miami. După meci, Halep a mărturisit că a schimbat tactica de abordare a meciului, faţă de înfruntarea din Statele Unite.

"Îmi place să joc pe zgură. Am schimbat tactica pentru acest meci. Am încercat să fiu mai creativă pe teren, să mixez loviturile, să deschid terenul mult mai bine. Am jucat mai mult pe forehand-ul Timeei. Cred că am reuşit să-mi mulez jocul pe stilul său", a spus Halep la finalul partidei cu Bacsinszky.

Simona a reuşit 19 lovituri direct câştigătoare, 18 greşeli neforţate şi a înaintat în teren, lovind de la fileu de 19 ori, câştigând punctul în 15 rânduri. Bacsinszky nu a reuşit să-şi ridice nivelul jocului şi nu i-a făcut faţă Simonei Halep.

La rândul său, Timea Bacsinszky a spus că jocul prestat în meciul cu Halep a fost cel mai bun pe care l-a putut etala, dar în faţa unei jucătoare precum românca nu este de ajuns. "Am jucat cât de bine am putut astăzi, dar în faţa unei jucătoare de top cum este Halep nu a fost de ajuns. Este o sportivă grozavă, cu o pregătire fizică excelentă.

Ultima dată când am jucat împotriva ei aveam un nivel fizic destul de ridicat şi nu jucasem la fel de multe meciuri ca la Madrid. Am fost la un nivel înalt la Miami. Din păcate, jocul nu-ţi iese la fel în fiecare meci. La punctele cheie trebuie să ai mintea limpede pentru a lua cele mai bune decizii", a spus Bacsinszky la finalul meciului cu Halep.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici