Simona Halep a fost desemnată jucătoarea lunii mai în circuitul WTA

Simona Halep, ocupanta locului 2 în clasamentul mondial, a fost desemnată, vineri, jucătoarea lunii mai în circuitul WTA. Halep le-a depăşit clar pe Jelena Ostapenko şi Elina Svitolina, din Letonia, respectiv Ucraina.

804 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a fost desemnată jucătoarea lunii mai în circuitul WTA

Simona Halep a fost desemnată jucătoarea lunii mai în circuitul WTA

În sondajul realizat pe site-ul wtatennis.com, a doua jucătoare a lumii a strâns nu mai puţin de 87 la sută dintre voturile fanilor. Campioana de la Roland Garros, Jelena Ostapenko, a fost a doua, cu 9 la sută, iar Elina Svitolina, care s-a impus la Roma, a fost a treia, cu 4 la sută.

Simona Halep a jucat trei finale la rând, la Madrid, Roma şi Paris, câştigând-o pe prima. În celelalte două meciuri a fost învinsă de Svitolina, respectiv Ostapenko.

Simona Halep a urcat pe primul loc în clasamentul Race to Singapore şi pe doi în ierarhia mondială, în urma competiţiilor disputate pe zgură, în care a înregistrat 19 victorii şi doar trei înfrângeri.

Serena Williams (ianuarie), Elina Svitolina (februarie), Elena Vesnina (martie) şi Laura Siegemund (aprilie) au mai primit, în acest an, distincţia de jucătoarea lunii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici