Simona Halep a jucat tenis cu mai mulţi copii la Singapore - VIDEO

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a participat, vineri, la Singapore, unde săptămâna viitoare se va disputa Turneul Campioanelor, la o acţiune caritabilă şi a jucat tenis alături de mai mulţi copii, informează wtatennis.com.

75 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a jucat tenis cu mai mulţi copii la Singapore - VIDEO

Simona Halep a jucat tenis cu mai mulţi copii la Singapore (Imagine: Captură Video)

Alături de Halep au luat parte la eveniment Eugenie Bouchard, Raquel Kops-Jones, Abigail Spears şi Shelby Rogers.

Cele cinci jucătoare au schimbat câteva mingi cu copiii prezenţi. Singapore SportCares este o organizaţie a cărei misiune este aceea de a se folosi de sport pentru ajutorarea persoanelor aflate în suferinţă.

Simona Halep va participa, săptămâna viitoare, pentru prima oară la Turneul Campioanelor. Ea îşi va afla adversarele din grupă în cursul zilei de sâmbătă, când este programată tragerea la sorţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici