Simona Halep, anunţată printre jucătoarele care vor participa la BRD Bucharest Open, primul turneu WTA din România

Jucătoarea Simona Halep, locul 4 WTA, a fost anunţată de organizatorii BRD Bucharest Open, printre sportivele care vor participa la prima ediţie a turneului WTA din Capitală, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

1715 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, anunţată printre jucătoarele care vor participa la BRD Bucharest Open, primul turneu WTA din România

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Competiţia va avea loc în perioada 5-13 iulie 2014, la Arenele BNR şi este dotată cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

Pe tabloul de simplu vor participa 32 de jucătoare, iar pe cel de dublu se vor afla 16 perechi.

"Am jucat de atâtea ori în turnee importante din afara ţării şi mi-am dorit întotdeauna să pot juca într-un turneu WTA organizat la mine acasă. Mă bucur că acum am această ocazie şi aştept cu nerăbdare întâlnirea cu publicul românesc", a spus Simona Halep, se arată în comunicatul de presă citat.

La rândul său, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, s-a arătat mândru că forul pe care îl conduce va organiza primul turneu WTA din România. "Ne bucurăm să putem aduce la Bucureşti cele mai mari nume ale tenisului feminin mondial. Este pentru prima oară când Federaţia organizează un turneu WTA în România şi suntem mândri că lista jucătoarelor include nume importante din tenisul românesc, precum Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cârstea şi Alexandra Cadanţu. Vom asista la un spectacol sportiv de calitate şi suntem convinşi că publicul românesc va savura o experienţă de neuitat", a adăugat Cosac.

Turneul se va disputa în premieră în România, după ce organizatorii competiţiei de la Budapesta nu au mai putut susţine desfăşurarea acestuia, iar Bucureştiul, prin intermediul Federaţiei Române de Tenis, a preluat licenţa pentru următorii trei ani. Simona Halep a câştigat ultima ediţie a turneului din Ungaria, care s-a desfăşurat în 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici