Simona Halep, cetăţean de onoare al municipiului Constanţa

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a primit, luni, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Constanţa, distincţia fiind ridicată de către fratele sportivei deoarece aceasta se află la Londra, unde participă la turneul de la Wimbledon.

317 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, cetăţean de onoare al municipiului Constanţa

Simona Halep, cetăţean de onoare al municipiului Constanţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Primarul Radu Mazăre i-a înmânat lui Nicolae Halep, fratele sportivei, o diplomă de onoare şi cheia oraşului pentru rezultatele excepţionale obţinute de Simona Halep.

Uite aici este diploma de onoare pentru rezultatele excepţionale obţinute în tenis, felicitări, uite şi cheia oraşului. Fac acest lucru cu plăcere, eu sunt un tip care fac sport şi iubesc sportul. Nu mi-am propus în viaţă, nici nu ştiu dacă aş fi reuşit să fac o carieră din a face sport, dar încurajez şi sunt bucuros pentru orice persoană care face sport, cu atât mai mult când obţine asemenea rezultate şi ne ducem numele în toate ţările lumii. Sigur sunt unii care o să spună că propuseseră să o facem acum câteva luni de zile cetăţean de onoare şi eu atunci am spus că trebuie să mai crească, văd că a stimulat-o, a urcat în ierarhie repede de tot. Felicitări”, a spus Radu Mazăre.

La rândul său, Nicolae Halep a mulţumit pentru distincţia acordată surorii sale.

De asemenea, pentru titlul de cetăţean de onoare al municipiului Constanţa Simona Halep a primit şi un teren de 480 de metri pătraţi în zona Spitalului Militar.

Aceasta este cel de-al treilea titlu de cetăţean de onoare primit de Simona Halep, după cel oferit de Primăria Buşteni, în februarie 2014, şi cel primit din partea Consiliului Judeţean Constanţa, în martie 2014.

Simona Halep, născută la 27 septembrie 1991 la Constanţa, este cea bună jucătoare de tenis din România, în prezent aflându-se pe locul 3 mondial. Ea a câştigat în carieră 7 turnee WTA, dintre care şase anul trecut şi unul în 2014. În luna iunie a acestui an, ea a jucat finala de la Roland Garros, aceasta fiind cea mai bună performanţă a sa într-un turneu de Grand Slam. Începând din 23 iunie, Simona Halep participă la turneul de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici