Simona Halep: Cu un câştigător de Grand Slam cred că avem şanse mari în Cupa Davis

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, marţi, că echipa de Cupa Davis a României are şanse mari în întâlnirea cu Slovacia, având în vedere că îl are în componenţă pe Horia Tecău, câştigătorul turneului de la Wimbledon la dublu.

159 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Cu un câştigător de Grand Slam cred că avem şanse mari în Cupa Davis

Simona Halep: Cu un câştigător de Grand Slam cred că avem şanse mari în Cupa Davis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cu un câştigător de Grand Slam cred că avem şanse mari, cu Horia. Bineînţeles şi cu Florin (Mergea), joacă bine şi ceilalţi băieţi... Eu le ţin pumnii şi sper să câştige", a spus Halep, care a asistat marţi la meciul Monica Niculescu - Ana Bogdan, la BRD Bucharest Open.

Simona Halep a precizat că încă nu a vorbit cu Horia Tecău, ci doar i-a transmis acestuia un mesaj pe Facebook.

Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea au fost convocaţi de căpitanul-nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Andrei Pavel, pentru întâlnirea cu Slovacia, din turul 2 al Grupei I din Zona Euro/Africană.

Echipa Slovaciei va fi formată din jucătoii Martin Klizan, Norbert Gombos, Jozef Kovalik, Igor Zelenay, conduşi de căpitanul-nejucător Miloslav Mecir.

Întâlnirea dintre România şi Slovacia va avea loc în perioada la sfârşitul acestei săptămâni, pe terenul central de la tenis Club Idu Mamaia-Constanţa.

Echipa care va câştiga întâlnirea se va califica în play-off-ul pentru Grupa Mondială, iar echipa care va pierde va juca în turul I din Grupa I, Zona Euro/Africană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici