Simona Halep, emoţionată când a auzit că Francesca Schiavone şi-ar dori s-o antreneze după ce a învins cancerul: O aştept pe teren

Simona Halep a fost foarte emoţionată că Francesca Shiavone a vorbit despre ea într-unul dintre primele interviuri pe care le-a acordat după ce a învins cancerul. Schiavone a spus că ar vrea să o antreneze pe jucătoarea din România. Halep a oferit un răspuns în presa din Italia.

1132 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, emoţionată când a auzit că Francesca Schiavone şi-ar dori s-o antreneze după ce a învins cancerul: O aştept pe teren

Simona Halep, emoţionată când a auzit că Francesca Schiavone şi-ar dori s-o antreneze după ce a învins cancerul: O aştept pe teren

Francesca Schiavone s-a retras de pe terenul de tenis în anul 2018. Avea de dus o luptă cu o boală cumplită: cancerul. A trecut prin chimioterapie, un tratament dur care a lăsat urme adânci. Zilele trecute a făcut marele anunţ. A câştigat cea mai grea bătălie din viaţă şi a reuşit să scape de cancer. Schiavone vrea să se întoarcă pe terenul de tenis cât mai rapid şi ar vrea să lucreze cu Simona Halep.

”Sunt foarte fericită şi onorată că Francesca s-a gândit la mine. Ea a fost întotdeauna o mare luptătoare, una care nu renunţă niciodată. M-au inspirat multe dintre bătăliile şi meciurile ei. Mi-a părut rău să aud că este bolnavă. Nu sunt surprinsă că a învins o boală cumplită. Aştept ca Francesa să se recupereze şi sper să o văd curând pe terenul de tenis.” , a spus Simona Halep citată de sportfair.it.

Simona Halep a început pregătirea acum aproape două săptămâni. Antrenamentele sunt coordonate de australianul Darren Cahill, cel care a ajutat-o să câştige turneul de la Rolland Garros. De puţin timp, din staff face parte şi Artemon Apostu. Fostul antrenor al Irinei Begu l-a înlocuit pe Daniel Dobre, alături de care a câştigat turneul de la Wimbledon.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici