Simona Halep i-a cerut sfaturi Virginiei Ruzici, înaintea meciului cu Franţa din Fed Cup

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a dezvăluit că a purtat o discuţie cu Virginia Ruzici (64 de ani), managerul său, înaintea confruntării din Fed Cup cu Franţa (21-22 aprilie, la Rouen).

311 afișări
Imaginea articolului Simona Halep i-a cerut sfaturi Virginiei Ruzici, înaintea meciului cu Franţa din Fed Cup

Simona Halep i-a cerut sfaturi Virginiei Ruzici, înaintea meciului cu Franţa din Fed Cup

Ruzici a fost pe teren în meciul din 1976, singurul direct contra Franţei şi câştigat de România, iar Halep s-a inspirat de cea care-i stă alături în carieră: "Virginia a jucat acel meci şi am întrebat-o despre experienţa trăită. Era destul de relaxată în trecut, nu aşa stresată ca noi acum, dar mi-a spus că a fost un sentiment plăcut, iar faptul că joci pentru ţara ta e bine şi îţi dă mai multă energie. A mai spus că din câte ştie îmi place să joc pentru ţară, aşa că va fi bine", a declarat Simona pentru site-ul oficial al Fed Cup.

Cu cinci zile înaintea startului, Simona resimte presiunea şi emoţiile, dar abia aşteaptă să stea faţă în faţă cu Caroline Garcia şi celelalte componente ale echipei conduse de Julien Benneteau: "Sunt foarte emoţionată şi aştept cu nerăbdare meciul. Vreau să câştig, vreau să îmi câştig meciurile şi să îmi ajut echipa. Va fi un meci dificil, deoarece sunt adversare dificile şi sunt puternice la dublu, dar vom vedea. Mă voi concentra doar asupra mea pentru moment. Atmosfera din echipă este bună şi vom lupta împreună pentru victorie", a mai punctat racheta numărul unu a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici