Simona Halep: În setul doi îmi obosiseră picioarele şi braţul

Principala favorită a turneului BRD Bucharest Open, Simona Halep, a declarat, joi, după ce s-a calificat în sferturile competiţiei, că în setul al doilea au fost şapte breakuri consecutive, dintre care trei pe serviciul său, deoarece îi obosiseră picioarele şi braţul.

770 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: În setul doi îmi obosiseră picioarele şi braţul

Simona Halep (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Oboseala cred că a apărut un pic la mine în setul doi. Braţul mi-a obosit, picioarele îmi obosiseră, dar am reuşit să returnez foarte bine şi să iau ghemul pe serviciul ei. A fost un pic de cădere, dar în ultimul ghem am reuşit să îmi iau serviciul. A fost un meci greu. Adversara a jucat bine, este o luptătoare, joacă până la ultima minge. Ştiam că va fi un meci greu. A fost destul de dificil în finalul meciului şi am reuşit să stau liniştită şi să termin cu bine", a spus Halep.

Simona Halep a afirmat că umiditatea din atmosferă i-a creat multe probleme în timpul meciului cu Alexandra Krunici. "Mă simt foarte bine că am putut să câştig şi astăzi. Vremea a fost foarte dificilă, a fost foarte mare umiditate, am transpirat foarte mult. Nu a fost uşor să joc, dar mă bucur că pot juca mâine din nou acasă. Totul a fost OK. Organizarea a fost chiar foarte bună, m-am simţit foarte bine şi nu a trebuit să aştept foarte mult, chiar dacă a plouat. A fost deosebit că au stat atât de mulţi oameni la meciul meu, chiar dacă a plouat", a completat Halep.

Pentru ultimele două luni ale sezonului de vară, Simona Halep a precizat că are trei ţinute de la sponsorul său tehnic, adidas, două de culoare roz şi unul de culoare neagră. "Am vreo trei ţinute de la adidas. O să joc cu ele şi în America. Joc cu ce îmi place, mă decid pe moment. Astăzi am decis să joc în negru, dar mâine cred că voi schimba din nou. E tot roz ca cea de ieri, doar că e fustă cu maieu. Asta este colecţia făcută pentru toate sportivele", a adăugat Halep.

Întrebată dacă va avea emoţii având în vedere că la meciul din sferturile de finală va asista şi fosta gimnastă Nadia Comăneci, Halep a răspuns: "A fost şi la Wimbledon în al doilea tur. M-am bucurat să fie alături de mine şi mă bucur că o să vină mâine. Sper să nu am emoţii. Sper să nu vină domnul Ţiriac, că atunci am emoţii. Am glumit".

Simona Halep a precizat că după finalul carierei ar putea să-şi deschidă o academie de tenis. "Mintea mea este axată doar pe tenis, pentru că mai am mulţi ani de practicat acest sport. E posibil să fac o academie, dar nu m-am gândit niciodată până acum şi nici nu o voi face în anii următori Poate după ce termin cu sportul, o să mă gândesc să fac o academie să ajut copiii", a conchis Halep.

Principala favorită a BRD Bucharest Open, Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale competiţiei dotată cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

În turul doi, Halep a trecut cu scorul de 6-2, 6-4, după o oră şi 11 minute, de jucătoarea sârbă Alexandra Krunici, locul 155 WTA.

Pentru un loc în semifinale, Halep va juca, vineri, împotriva jucătoarei spaniole Lara Arruabarrena, care a trecut cu scorul de 7-5, 3-6, 7-6 (8/6) de sportiva turcă Cagla Buyukakcay.

Pentru calificarea în sferturi, Halep şi-a asigurat 60 de puncte WTA şi un cec în valoare de 5.900 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici