Simona Halep n-a pierdut set la Toronto. Românca s-a calificat în sferturile de finală la Rogers Cup

Simona Halep s-a calificat joi seara în sferturile de finală ale turneului de tenis feminin de la Toronto, dotat cu premii în valoare de 2.697.250 dolari. Românca a învins în optimi pe elveţianca Jil Teichmann (21 WTA).

1122 afișări
Imaginea articolului Simona Halep n-a pierdut set la Toronto. Românca s-a calificat în sferturile de finală la Rogers Cup

Simona Halep n-a pierdut set la Toronto. Românca s-a calificat în sferturile de finală la Rogers Cup

Simona Halep s-a impus în două seturi, cu 6-2, 7-5, după un meci ce a durat exact o oră şi jumătate.

Prima parte a meciului a fost dominată de Halep, care a făcut două break-uri şi a condus cu 3-0, avantaj suficient pentru a-şi adjudeca setul cu 6-2, după ce şi-a cedat şi ea o dată serviciul, în ciuda faptului că a servit destul de modest, având şi două duble greşeli.

Setul secund a fost mult mai echilibrat, niciuna din sportive necedându-şi propriu serviciu până la 5-5, când Halep a ruşit să facă break-ul, pentru 6-5, la capătul unui game disputat.

Românca şi-a valorificat apoi serviciul şi a închis meciul, pentru a se califica în sferturile de finală, unde o va întâlni pe americana de 18 ani Cori Gauff (11 WTA), pe care o conduce cu 3-0, în întâlnirile directe.

Pentru prezenţa în sferturile de finală, Simona Halep va fi recompensată cu 61.300 dolari şi 190 de puncte WTA

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici