Simona Halep: Poate în turul următor o să joc mai bine. Românca va juca în sferturi cu Casey Dellacqua

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 6 şi locul 7 WTA, a declarat, marţi, după ce s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells (SUA), că speră ca în turul următor să joace mai bine. Halep o va întâlni în sferturi pe australianca Casey Dellacqua.

2797 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Poate în turul următor o să joc mai bine. Românca va juca în sferturi cu Casey Dellacqua

Simona Halep: Poate în turul următor o să joc mai bine (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am jucat foarte bine în primul set. Bouchard este o mare jucătoare, a revenit foarte bine. Este foarte dificil să joci împotriva ei, dar mă bucur că am câştigat. Am făcut tot ce am putut. Am revenit în decisiv de la 3-4 şi sunt fericită că fac asta pentru a doua oară în acest turneu. E plăcut să joci aici, poate în turul următor o să joc mai bine. Vreau să văd cât de departe ajung", a spus Halep la finalul meciului.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 6 şi locul 7 WTA, s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 5.946.740 de dolari.

Halep a învins-o, în optimile de finală, cu scorul de 6-2, 1-6, 6-4, după o oră şi 39 de minute, pe Eugenie Bouchard (Canada), cap de serie numărul 18 şi poziţia 19 în ierarhia mondială.

În sferturile de finală, Simona Halep o va întâlni pe australianca Casey Dellacqua, jucătoare venită din calificări şi locul 78 WTA, care a beneficiat în optimile de finală de neprezentarea sportivei americane Lauren Davis, poziţia 66 în clasamentul mondial.

Simona Halep şi Casey Dellacqua nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul WTA.

Pentru calificarea în sferturi de finală la Indian Wells, Halep va primi 215 de puncte WTA şi un cec în valoare de 104.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici