Simona Halep, prima reacţie după scoaterea unui important turneu din calendarul WTA: "Îmi pare rău să citesc această ştire"

Turneul WTA de la New Haven (Statele Unite ale Americii), primul important câştigat de Simona Halep (27 de ani, 3 WTA), dispare din calendarul profesionist începând cu 2019. Halep a fost printre primele care a reacţionat.

2289 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, prima reacţie după scoaterea unui important turneu din calendarul WTA: "Îmi pare rău să citesc această ştire"

Simona Halep, prima reacţie după scoaterea unui important turneu din calendarul WTA

"Îmi pare rău să citesc această ştire. Am câştigat primul meu titlu de categorie Premier la New Haven. Mulţumiri lui Anne Worchester (directorul turneului - n.r) pentru 21 de ani extraordinari", a fost mesajul fostului lider mondial, la puţin timp după ce a aflat că nu mai are ocazia să revină pe terenul pe care, în 2013, a făcut un prim pas important în tenisul mondial.

Ce o leagă pe Simona de turneul de la New Haven? În 2013, după ce câştigase alte trei turnee (Nurnberg, Hertogenbosch şi Budapesta), Simona s-a impus pe hard-ul american, 6-2, 6-2 cu Petra Kvitova în prima finală Premeir a carierei, iar triumful a dus-o, în premieră, printre primele 20 de jucătoare ale lumii, pe locul al 19-lea.

Totuşi, după victoria din 2013, Simona a mai participat o singură dată la New Haven, în 2014, şi a pierdut încă din primul tur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici