Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Moscova, unde o va întâlni pe Anastasia Pavliucenkova

Jucătoarea Simona Halep, locul 18 WTA, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-1, 6-1, pe Alisa Kleibanova (Rusia), beneficiară a unui wild-card şi locul 254 WTA, calificându-se în semifinalele turneului Premier de la Moscova, dotat cu premii în valoare totală de 795.707 dolari.

290 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Moscova, unde o va întâlni pe Anastasia Pavliucenkova

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Halep, cap de serie numărul 5, a avut nevoie de o oră şi 12 minute pentru a se impune în faţa sportivei ruse.

Jucătoarea rusă de tenis Anastasia Pavliucenkova, locul 30 WTA, va fi adversara Simonei Halep în semifinalele turneului Premier de la Moscova, dotat cu premii în valoare totală de 795.707 dolari.

Anastasia Pavliucenkova a trecut, vineri, în sferturi, cu scorul de 6-0, 6-4, de sportiva slovacă Daniela Hantuchova (Slovacia), locul 33 WTA.

Calificarea în semifinale este recompensată cu 200 de puncte WTA şi 37.700 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici