Simona Halep se retrage de la Miami Open din cauza unei accidentări

Simona Halep a anunţat, sâmbătă, că se retrage atât de la single, cât şi de la dublu, la Miami Open, din cauza accidentării suferite.

904 afișări
Imaginea articolului Simona Halep se retrage de la Miami Open din cauza unei accidentări

Simona Halep a anunţat, sâmbătă, că e nevoită să renunţe la Miami Open din cauza accidentării suferite.

„Îmi pare foarte rău că trebuie să mă retrag de la single şi de la dublu, de la Miami Open, dar accidentarea mea nu mă lasă să joc aici aşa cum mă aşteptam. Sunt tristă că nu pot continua, am vrut să vin aici să dau tot ce am mai bun şi să joc multe meciuri dar, din păcate, nu pot. Sper ca anul viitor să fiu din nou sănătoasă şi mai bună”, a scris Simona Halep pe pagina sa de Facebook.

Românca a mulţumit organizatorilor Miami Open şi WTA pentru eforturile depuse în a organiza turneul în condiţii de siguranţă.

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în noaptea de joi spre vineri în turul trei al turneului de tenis de la Miami, învingând în trei seturi pe franţuzoaica Caroline Garcia (51 WTA). Încă din această partidă, Halep a avut nevoie de intervenţia medicului.

În proba de dublu, Simona Halep şi Angelique Kerber au învins, vineri seara, în primul tur al probei de dublu feminin, de la turneul de tenis WTA 100 de la Miami, cuplul alcătuit din belgianca Elise Mertens şi bielorusa Aryna Sabalenka, capi de serie numărul 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici