Simona Halep şi Darren Cahill au vizitat Casa Poporului: "Reîncărcăm bateriile"

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a postat, marţi, pe contul ei de Facebook, o fotografie în care apare alături de antrenorul australian Darren Cahill, de căpitanul nejucător al echipei României de Cupa Federaţiei, Alina Tecşor, de fiul acesteia şi de soţul ei, preparatorul fizic Teo Cercel.

723 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Darren Cahill au vizitat Casa Poporului: "Reîncărcăm bateriile"

Simona Halep şi Darren Cahill au vizitat Casa Poporului: "Reîncărcăm bateriile" (Imagine: Facebook)

Fotografia arată ca fundal Bulevardul Unirii văzut de la Casa Poporului. "Reîncărcăm bateriile", a scris Halep, sub fotografie.

"Frumosul oraş Bucureşti. Două zile extraordinare aici", a notat, la rândul lui, Darren Cahill, pe contul lui de Twitter.

Simona Halep a jucat săptămâna trecută în semifinalele turneului de la Roma, fiind învinsă de Carla Suarez Navarro. Finalistă la French Open, în 2014, românca va participa la turneul de la Roland Garros, care va începe duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici