Simona Halep şi Horia Tecău vor evolua în proba de dublu mixt de la US Open

Simona Halep (4 WTA) şi Horia Tecău (20 ATP, la dublu) vor face pereche în proba de dublu mixt de la US Open. În prima rundă, cei doi români îi vor întâlni pe Gabriela Dabrowski (11 WTA, la dublu) şi Mate Pavic (14 ATP, la dublu), cotaţi cu şansa a doua la câştigarea trofeului.

665 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Horia Tecău vor evolua în proba de dublu mixt de la US Open

Simona Halep şi Horia Tecău vor evolua în proba de dublu mixt de la US Open

Partida Simona Halep/ Horia Tecău – Gabriela Dabroski/ Milan Pavic se va disputa miercuri, în jurul orei 19:30, ora României. Jocul dintre români şi cuplul canadiano-croat este programat pe terenul 7, după o altă confruntare de dublu mixt, dintre Chan/Dodig şi Martinez Sanchez/Skupski.

Miza parteneriatului dintre Halep şi Tecău este reprezentată de Jocurile Olimpice din 2020. La Tokyo, cei doi vor putea face pereche în proba de dublu-mixt, astfel că meciurile de la US Open se pot dovedi un antrenament bun în vederea jocurilor de anul viitor.

Simona Halep şi Horia Tecău au mai făcut pereche la US Open la ediţia din 2015. La acea ediţie, românii au ajuns până în sferturile de finală, unde ar fi trebuit să întâlnească cuplul format din Martina Hingis şi Leander Paes. Partida nu s-a mai disputat, Halep fiind nevoită să abandoneze din cauza oboselii şi a unor dureri la picior.

Simona Halep a început cu dreptul turneul de simplu de la US Open, după ce a trecut de Nicole Gibbs, în primul tur, scor 6-3, 3-6, 6-2. Horia Tecău va evolua şi în proba de dublu masculin, alături de Jean-Julien Rojer. În prima rundă, aceştia îi vor înfrunta pe Jeremy Chardy şi Fabrice Martin.

Pe tabloul de dublu mixt de la US Open 2019 se mai află Raluca Olaru, care face pereche cu croatul Franco Skugor. În prima rundă, cei doi îi vor înfrunta pe Lucie Hradecka şi Artem Sitak.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici