Simona Halep şi Sorana Cîrstea vor evolua, joi, în turul doi la Roland Garros

Jucătoarele Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, şi Sorana Cîrstea, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 26, vor evolua, joi, în turul secund al turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

287 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Sorana Cîrstea vor evolua, joi, în turul doi la Roland Garros

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto)

Prin eliminarea jucătoarelor Serena Williams (SUA, locul 1 WTA) şi Na Li (China, locul 2 WTA), Halep a devenit a doua favorită rămasă în competiţie după Agnieszka Radwanska (Polonia, locul 3 WTA), care s-a calificat, miercuri, în turul 3.

Halep va juca în manşa a doua cu britanica Heather Watson, locul 92, sportivă venită din calificări, în ultimul meci de pe Terenul numărul 1.

Simona Halep şi Heather Watson s-au întâlnit o singură dată până acum, românca impunându-se, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, în primul tur al US Open, în 2013.

Cîrstea va juca împotriva sportivei Teliana Pereira din Brazilia, locul 94 WTA, în ultima partidă programată pe Terenul numărul 3.

Sorana Cîrstea şi Teliana Pereira s-au întâlnit o singură dată până acum, brazilianca impunându-se în acest an, în turul doi de la Charleston, cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6 (7/0).

În turul doi al probei masculine de dublu, Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 13, vor juca în compania perechii Nicholas Monroe/Simon Stadler (SUA/Germania), în a doua partidă de pe Terenul numărul 10.

Tot pe acest teren, în a doua partidă a zilei se vor întâlni Monica Niculescu/Klara Koukalova (România/Cehia), cap de serie numărul 14, şi Monica Puig/Yanina Wickmayer (Puerto Rico/Belgia), în turul întâi al probei de dublu feminin.

Tecău ar trebui să joace, joi, şi la dublu mixt. Cuplul Horia Tecău/Sania Mirza (România/India) va întâlni, în primul tur, perechea Kveta Peschke/Marcin Matkowski (Cehia/Polonia), cap de serie numărul 4, tot joi, în ultimul meci de pe Terenul numărul 4.

În al doilea meci de pe Terenul numărul 11, la dublu feminin, perechea Irina-Camelia Begu/Karin Knapp (România/Italia) va juca, în turul I, împotriva cuplului Mona Barthel/Virginie Razzano (Germania/Franţa).

Partidele zilei a cincea a turneului de la Roland Garros vor începe la ora 12.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici