Slalom uriaş la Beijing 2022: Maria Ioana Constantin a terminat pe locul 45

De trei ori medaliată cu aur la Jocurile Olimpice şi campioana olimpică în exerciţiu la slalom uriaş, americana Mikaela Shiffrin a părăsit competiţia de la Beijing, nereuşind să termine primul manşă a probei desfăşurate luni dimineaţa la Centrul Naţional de Schi Alpin de la Yanging.

333 afișări
Imaginea articolului Slalom uriaş la Beijing 2022: Maria Ioana Constantin a terminat pe locul 45

Surpriză în proba de slalom uriaş la Beijing 2022. Maria Ioana Constantin este pe locul 50

UPDATE. Schioara română Maria Ioana Constantin a încheiat proba de slalom uriaş, la schi alpin, pe locul 45, la capătul celor două manşe de concurs desfăşurate luni dimineaţa la Centru Naţional de Schi Alpin de la Yanging. Proba a fost câştigată de suedeza Sara Hector.

///////////////////////////

Shiffrin, care a suferit de COVID-19 la finalul anului trecut, are 26 de ani şi este cea mai dominantă schioare a generaţiei sale, cu trei medalii olimpice, 73 de victorii în Cupa Mondială şi trei titluri la general în Cupa Mondială.

Ea se află pe locul al treilea la slalom uriaş în circuitul Cupei Mondiale în acest sezon, în urma suedezei Sara Hector şi a franţuzoaicei Tessa Worley.

Dealtfel, Sara Hector este cea care a realizat cel mai bun timp în prima manşă a probei de luni (57.56 secunde), urmată de sportiva din Austria, Katharina Trupe şi de italianca Federica Brignone, cele 3 fiind despărţite de doar 42 de sutimi de secundă.

Sportiva română Maria Ioana Constantin, a încheiat prima manşă pe locul 50, cu timpul de 1:08.25 minute, cu peste 10 secunde în plus faţă de prima clasată.

Din cele 82 de concurente de la start, doar 60 au reuşit să treacă linia de sosire. Manşa a doua are loc tot luni dimineaţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici