Sorana Cîrstea a abandonat în primul tur la New Haven

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, locul 21 WTA, a abandonat în primul tur al turneului de la New Haven, dotat cu premii totale de 690.000 de dolari, informează site-ul wtatennis.com.

297 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea a abandonat în primul tur la New Haven

Sorana Cîrstea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cîrstea a abandonat în meciul cu Anastasia Pavliucenkova, locul 34 WTA, la scorul de 3-0 în primul set pentru sportiva rusă şi după 15 minute de joc.

Pe tabloul principal la New Haven se mai află şi Simona Halep, care joacă în primul tur cu sportiva slovacă Daniela Hantuchova.

Sorana Cîrstea a avut probleme şi săptămâna trecută, când s-a retras de la turneul de la Cincinnati înainte de a juca în primul tur, din cauza unei întinderi în zona abdominală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici