Sorana Cîrstea şi Donna Vekic, abandon în primul tur al probei de dublu de la Roland Garros

Perechea Sorana Cîrstea/Donna Vekic a abandonat, miercuri, meciul pe care îl disputa în primul tur al probei de dublu de la Roland Garros, cu perechea Andreja Klepac/Maria Jose Martinez Sanchez, după aproape două ore de joc.

270 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea şi Donna Vekic, abandon în primul tur al probei de dublu de la Roland Garros

Sorana Cîrstea şi Donna Vekic, abandon în primul tur al probei de dublu de la Roland Garros

Cele două s-au retras în setul trei, la scorul 7-6(2), 2-6, 1-4 în favoarea adversarelor. Andreja Klepac/Maria Jose Martinez Sanchez sunt considerate favoritele numărul 15 la turneul parizian, însă sunt două specialiste ale probei de dublu. O oră şi 57 de minute au rezistat Cîrstea şi Vekic pe teren.

Astfel, Sorana Cîrstea va rămâne în turneul de la Roland Garros doar în proba de simplu, unde s-a calificat în turul secund după ce a trecut, scor 6-3, 6-1, de Shuai Peng. În runda următoare, sportiva născută în Bucureşti va juca împotriva Carlei Suarez Navarro (Spania, 23 WTA), favorita numărul 21 a turneului dotat cu premii în valoare totală de 16.700.000 de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici