Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu, eliminate în primul tur la Madrid

Jucătoarea Sorana Cîrstea, locul 27 WTA, a fost învinsă, duminică, de sportiva cehă Petrei Kvitova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5, scor 6-1, 5-7, 7-6 (7/4), într-un meci care a durat două ore şi jumătate, în turul întâi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid.

149 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu, eliminate în primul tur la Madrid

Sorana Cîrstea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cîrstea va primi un cec în valoare de 10.140 de euro şi 10 puncte WTA, pentru prezenţa pe tabloul principal al competiţiei spaniole.

Cu puţin timp înainte, Monica Niculescu, locul 79 WTA, venită din calificări, a fost învinsă de americanca Sloane Stephens, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 16, scor 2-6, 6-3, 6-2, într-un meci de două ore şi 11 minute, tot din turul întâi.

Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, va juca, luni, în primul tur, cu Julia Goerges, locul 97 WTA, sportivă venită din calificări.

A patra româncă prezentă pe tabloul principal al competiţiei spaniole, Irina-Camelia Begu, locul 117 WTA, beneficiară a unui wild card, va intra în concurs tot luni, cu chinezoaica Shuai Zhang, locul 41 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici