Sorin Cârţu: E absurd să retrogradezi şapte echipe

Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Sorin Cârţu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că nu i se pare normal ca în acest sezon să retrogradeze şapte echipe, în condiţiile în care s-a stabilit de la început să cadă în Liga a II-a doar patru.

179 afișări
Imaginea articolului Sorin Cârţu: E absurd să retrogradezi şapte echipe

Sorin Cârţu: E absurd să retrogradezi şapte echipe

"Toată discuţia asta care are loc acum, cu echipele care vor retrograda, nu cred că îşi are rostul. E absurd să retrogradezi şapte echipe! Dacă ai spus de la început că vor retrograda patru echipe, ţinând cont de toate criteriile, vii acum şi spui că retrogradează trei echipe din cauza neprimirii licenţei şi încă patru pe criteriul sportiv. Ce-i asta? Dacă s-a decis înainte de terminarea competiţiei că retrogradează trei, atunci mi s-ar părea ca a patra să fie decisă pe criteriul sportiv. Ah, dacă pe urmă TAS-ul decide altceva, atunci retrogradezi celelalte echipe pe criteriul sportiv. Dacă nu, nu!", a
spus Sorin Cîrţu.

Tehnicianul formaţiei ieşene a precizat că speră în continuare ca gruparea din dealul Copoului să nu retrogradeze şi pentru asta are nevoie de victorii în toate meciurile rămase de disputat: "De când am venit la Iaşi fac calcule. Retrogradarea încă se joacă. Le-am spus şi jucătorilor că de acum toate meciurile sunt decisive, pe care nu avem voie să nu le câştigăm. După victoria de la Cluj, avem un moral bun şi suntem încrezători că ne vom impune luni, cu Gaz Metan. E clar că Mediaşul este scăpată de grijile retrogradării şi are altă stare de spirit. Sunt convins că vor veni să joace fotbal, dar eu sper ca motivarea noastră să ne aducă toate cele trei puncte".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici