Southampton - Manchester City 1-3, în Premier League

Manchester City a câştigat ultimul meci al anului în Premier League. Formaţia pregătită de Guardiola s-a impus cu 3-1 în deplasare cu Southampton şi încheie anul pe locul 2, la 7 puncte de Liverpool.

56 afișări
Imaginea articolului Southampton - Manchester City 1-3, în Premier League

Southampton - Manchester City 1-3, în Premier League

City a deschis rapid scorul, minutul 10, după reuşita lui David Silva. Southampton a restabilit egalitatea în minutul 37, prin Pierre-Emile Hojbjerg, dar scorul nu s-a menţinut pentru mult timp. Manchester City a forţat pe finalul reprizei şi a mai punctat de două ori, după un autogol al lui James Ward-Prowse, minutul 45, şi reuşita lui Kun Aguero, în al treilea minut al prelungirilor.

În repriza secundă gazdele au încercat să joace pe contraatac, dar strategia gândită de managerul Ralph Hasenhuttl nu a funcţionat. Partea a doua s-a încheiat fără modificări pe tabelă. Singura fază notabilă s-a petrecut cu 5 minute înaintea finalului, când marcatorul lui Southhampton a primit cartonaşul roşu.

Prima etapă a noului an din Premier League programează meciul sezonului pentru Guardiola. Pe 3 ianuarie, echipa sa primeşte vizita liderului Liverpool şi este obligată să câştige pentru a mai spera la un nou titlu de campioană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici