Sportivul român cu cel mai bun rezultat la JO de la PyeongChang va purta drapelul României la ceremonia de închidere

Raluca Strămăturaru este, cu două zile înainte de finalul celei de-a 23-a ediţii a Jocurilor Olimpice de iarnă PyeongChang 2018, sportivul român cu cel mai bun rezultat la întrecerile olimpice, locul 7 obţinut în proba feminină de sanie, şi va purta drapelul României la ceremonia de închidere.

1929 afișări
Imaginea articolului Sportivul român cu cel mai bun rezultat la JO de la PyeongChang va purta drapelul României la ceremonia de închidere

Sportivul român cu cel mai bun rezultat la JO de la PyeongChang. Va purta drapelul României la ceremonia de închidere

Potrivit deciziei Comitetului Executiv al COSR, din 25 ianuarie, sportivul cu cel mai bun rezultat la JO PyeongChang 2018 va fi purtătorul de drapel al României la ceremonia de închidere a competiţiei.

Singurii sportivi români rămaşi în competiţie sunt Paul Constantin Pepene, care va lua startul la schi fond, sâmbătă, în proba masculină de 50 de kilometri mass start clasic, şi echipajul masculin de bob două persoane, alcătuit din Dorin Alexandru Grigore, Paul Septimiu Muntean, Levente Bartha şi Florin Cezar Crăciun, care sâmbătă va lua startul în manşele 1 şi 2, iar în ultima zi a întrecerilor va evolua în manşele finale.

Paul Constantin Pepene a mai participat în probele de sprint liber pe echipe, unde s-a clasat pe locul 18, 15+15 kilometri skiatlon (locul 24) şi 15 kilometri (locul 37).

La antrenamentele oficiale de joi, echipajul masculin de bob patru persoane a trecut lina de sosire pe poziţiile 27, respectiv 28.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici