Stanislas Wawrinka a fost eliminat în turul doi la Madrid

Tenismanul elveţian Stanislas Wawrinka, locul 3 ATP, a fost eliminat, marţi, în turul doi al turneului Masters 1000 de la Madrid, dotat cu premii în valoare totală de 4.625.835 de euro.

138 afișări
Imaginea articolului Stanislas Wawrinka a fost eliminat în turul doi la Madrid

Stanislas Wawrinka (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Wawrinka, câştigător în acest an la Australian Open şi la Monte-Carlo, a fost învins, cu scorul de 1-6, 6-2, 6-4, după o oră şi 45 de minute, de austriacul Dominic Thiem, jucător venit din calificări şi aflat pe poziţia 70 în ierarhia mondială.

Thiem, în vârstă de 20 de ani, îl va întâlni în turul următor pe învingătorul partidei dintre spaniolul Feliciano Lopez şi rusul Mihai Iujnâi, cap de serie numărul 15.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici