Star al lui Juventus, reţinut de poliţisti după ce a fugit din carantină. A reuşit să părăsească Italia

  • Gonzalo Higuain a fost oprit de poliţişti pe aeroport, în timp ce încerca să plece în Argentina
  • Juventus are doi jucători diagnosticaţi cu COVID-19: Rugani şi Matuidi
  • Ronaldo se află în Madeira alături de familie
1918 afișări
Imaginea articolului Star al lui Juventus, reţinut de poliţisti după ce a fugit din carantină. A reuşit să părăsească Italia

Star al lui Juventus, reţinut de poliţisti după ce a fugit din carantină. A reuşit să părăsească Italia

Gonzalo Higuain (32 de ani) a fost oprit de poliţiştii italieni în timp ce încerca să se îmbarce într-un avion privat, cu destinaţia Argentina. Acesta spera să părăsească Italia, ţară grav afectată de pandemia de COVID-19, împreună cu familia sa.
 
Higuain este obligat să stea 14 zile în carantină, după ce doi fotbalişti de la Juventus, Rugani şi Matuidi, au fost depistaţi pozitiv.
 
La Repubblica scrie că Higuain a reuşit până la urmă să plece. El a mers mai întâi în Spania, apoi a zburat către Argentina.
 
Argentina a oprit toate zborurile dinspre Italia.
 
Italia are peste 35.000 de bolnavi de COVID-19, iar numărul morţilor a trecut de 3.000.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici