Steaua a coborât cinci poziţii în topul IFFHS

Formaţia Steaua Bucureşti a coborât cinci poziţii şi ocupă locul 45, cu 167,5 puncte, în clasamentul pe luna februarie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), dar rămâne echipa română cel mai bine clasată în această ierarhie.

73 afișări
Imaginea articolului Steaua a coborât cinci poziţii în topul IFFHS

Steaua a coborât cinci poziţii în topul IFFHS

Formaţia CFR Cluj se menţine pe locul 69, cu 143,5 puncte, în timp ce echipa FC Timişoara a urcat cinci poziţii, pe 80, cu 133 puncte, la egalitate cu Celtic Glasgow.

Dinamo Bucureşti a urcat de pe locul 94 pe 85, cu 127,5 puncte, aflându-se la egalitate cu saudiţii de la Al Hilal

Echipa FC Vaslui ocupă locul 91, după o urcare de pe 103, cu 123 puncte. Formaţia vasluiană se află la egalitate pe această poziţie cu River Plate Montevideo (Uruguay), Universidad San Martín de Porres (Peru) şi Club Juan Aurich de Chiclayo (Peru).

Formaţia Unirea Urziceni se menţine pe locul 105, cu 118,5 puncte, în timp ce echipa FC Braşov a urcat de pe 248 pe 239, cu 80,5 puncte, la egalitate cu Garabagh Agdam (Azerbaidjan), Al-Wehdat Amman (Iordania) şi FC Neftchi Fergana (Uzbekistan).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici