Steaua are soluţii pentru postul de fundaş dreapta. Care sunt opţiunile lui Reghecampf în Liga Europa

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că jucătorii Valeriu Lupu şi Paul Pîrvulescu pot evolua pe postul de fundaş dreapta în meciurile din Liga Europa contra echipei Ajax Amsterdam.

166 afișări
Imaginea articolului Steaua are soluţii pentru postul de fundaş dreapta. Care sunt opţiunile lui Reghecampf în Liga Europa

Steaua are soluţii pentru postul de fundaş dreapta. Care sunt opţiunile lui Reghecampf în Liga Europa (Imagine: Laurentiu Mich / MediafaxFoto)

Întrebat ce soluţii are pentru postul de fundaş dreapta, tehnicianul stelist a răspuns, ironic, că pe lângă cei doi jucători, chiar şi el poate evolua pe acea poziţie, având în vedere cariera sa de fotbalist: "Pe cine? Pe Reghecampf. Avem destui jucători care pot juca acolo, Lupu, Pîrvulescu poate fi mutat, deci sunt alţi jucători care pot evolua acolo. Vom găsi o soluţie pentru meciul cu Ajax".

Steaua nu se poate baza pe serviciile fundaşilor dreapta Daniel Georgievski şi Gabriel Matei, ambii fiind accidentaţi. În ultimele meciuri ale turului, mijlocaşul Alexandru Chipciu a fost folosit pe postul de fundaş dreapta.

Laurenţiu Reghecampf a evoluat de-a lungul carierei sale de fotbalist pe posturile de fundaş şi mijlocaş dreapta.

Antrenorul s-a arătat mulţumit de meciurile de pregătire pe care Steaua le are programate până la partidele cu Ajax Amsterdam, din 16-imile de finală ale Ligii Europa. "Avem destule meciuri bune de pregătire. Nu sunt la fel ca cele oficiale. E greu pentru că nu este aceeaşi presiune, dar încercăm să fim la nivelul celor de la Ajax. Am căutat să întâlnim echipe puternice, calificate în primăvara europeană. E foarte greu să găseşti echipe care joacă la fel ca Ajax", a completat Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf este de părere că atât Steaua, cât şi Ajax se pot califica în următoarea fază a competiţiei. "Ajax este o echipă bună, de tradiţie şi contra lor ne vom putea da seama la ce nivel am ajuns. Mă bucur că Mircea Lucescu ne vede favoriţi, dar un meci de Liga Europa este aparte. Se poate întâmpla orice. E foarte bine să ştim că vom avea două mii de români alături. Vom încerca să luăm o opţiune încă din tur", a explicat Reghecampf.

Steaua va întâlni la 14 şi 21 februarie echipa olandeză Ajax Amsterdam, în 16-imile de finală ale Ligii Europa. Manşa tur este programată în deplasare, iar returul va avea loc pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici