Steaua Bucureşti - CSMS Iaşi, scor 3-1, în Liga I

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia CSMS Iaşi, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I în care oaspeţii au marcat primii.

657 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti - CSMS Iaşi, scor 3-1, în Liga I

Steaua Bucureşti - CSMS Iaşi, scor 3-1, în Liga I (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Chipciu '45+2, Pintilii '59 şi Tatui '85, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Cl. Tudor, în minutul 15, din penalti.

0-1: Claudiu Tudor a transformat penaltiul acordat de arbitrul George Rădulescu pentru un fault comis de Chipciu asupra lui Mitici.

1-1: Irimia a respins în faţă un şut trimis de Adi Popa şi Chipciu pe fază a restabilit egalitatea din 4 metri.

2-1: Chipciu a pătruns în partea stângă, a centrat în mijlocul careului şi Pintilii a înscris cu un şut de la 10 metri.

3-1: Latovlevici a centrat din partea stângă şi Tatu a stabilit scorul final cu o lovitură de cap din 6 metri.

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Râpă (Tănase '25), Szukala, Chiricheş, Pârvulescu (Latovlevici '46) - Bourceanu, Prepeliţă - Ad. Popa, Rusescu (Pintilii '46), Chipciu - Tatu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

CSMS Iaşi: Irimia - Mitici, Al. Creţu, Avrămia, Vladu - Onofraş (Mihălăchioaie '61), Milea, Straton, Moutinho (Cl. Ionescu '77) - Cl. Tudor (Keita '65) - Pătulea. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Chipciu '15, Tănase '53 / Onofraş '51, Mitici '71.

Arbitri: George Rădulescu (central) - Radu Ghinguleac, Vladimir Urzică (asistenţi) - Mugurel Drăgănescu (rezervă).

Observatori: Adrian Vidan, Eduard Alexandru.

La partida din Ghencea au asistat aproximativ 5.000 de spectatori.

Mijlocaşul stelist Raul Rusescu a fost schimbat la pauză, după ce a fost lovit la o fază cu piciorul în cap de coechipierul său Alexandru Chipciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici