Steaua, Petrolul şi CFR Cluj îşi vor afla adversarele din cupele europene la 23 iunie

Formaţiile Steaua (Liga Campionilor), Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj (ambele Liga Europa) îşi vor afla adversarele la 23 iunie, când este programată tragerea la sorţi a primelor două tururi preliminare ale cupelor europene.

324 afișări
Imaginea articolului Steaua, Petrolul şi CFR Cluj îşi vor afla adversarele din cupele europene la 23 iunie

Steaua, Petrolul şi CFR Cluj îşi vor afla adversarele din cupele europene la 23 iunie (Imagine: Alexandru Hojda/ Mediafax Foto)

Tablourile primelor două tururi din Liga Campionilor vor fi stabilite începând cu ora 13.00, în timp ce tragerea la sorţi pentru Liga Europa se va desfăşura de la orele 14.00 (primul tur), respectiv 15.30 (al doilea tur), informează uefa.com.

Evenimentul din 23 iunie va fi prezentat de secretarul general al UEFA, Gianni Infantino, şi de directorul competiţiilor UEFA, Giorgio Marchetti.

Meciurile din primul tur al Ligii Campionilor vor avea loc la 1/2 iulie (turul) şi 8/9 iulie (returul). Steaua va intra în competiţie la 15/16 iulie (turul) şi 22/23 iulie (returul).

Partidele din primul tur al Ligii Europa se vor disputa la 3 şi 10 iulie, iar cele din turul doi la 17 şi 24 iulie.

Campioana României, Steaua, va intra în competiţie în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, în timp ce Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj vor debuta în cupele europene în turul doi preliminar al Ligii Europa. CFR Cluj o înlocuieşte pe Dinamo Bucureşti (locul 4 în ediţia recent încheiată a Ligii I), care nu a primit licenţa europeană după ce a intrat în insolvenţă.

Câştigătoarea Cupei României - Timişoreana, Astra Giurgiu, va intra în competiţie în turul trei al Ligii Europa.

Finala Ligii Europa este programată la 27 mai pe Stadionul Naţional din Varşovia, în timp ce ultimul act al Ligii Campionilor se va disputa la 6 iunie 2015 pe Stadionul Olimpic din Berlin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici