Steaua - Rosenborg - Massimo Pedrazzini: Lipsa lui Rădoi de pe bancă nu poate fi un minus pentru echipă

Antrenorul stelist Massimo Pedrazzini a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că absenţa lui Mirel Rădoi de pe banca tehnică nu poate fi un minus pentru echipa Steaua la meciul cu Rosenborg, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

411 afișări
Imaginea articolului Steaua - Rosenborg - Massimo Pedrazzini: Lipsa lui Rădoi de pe bancă nu poate fi un minus pentru echipă

Steaua - Rosenborg - Massimo Pedrazzini: Lipsa lui Rădoi de pe bancă nu poate fi un minus pentru echipă (Imagine: Sebastian Tataru/Mediafax Foto)

"Regulamentul ne impune ca pe bancă să fie un antrenor cu licenţă şi este un antrenor cu licenţă. Mirel îşi face treaba în continuare. Lipsa lui de pe bancă nu poate fi un minus pentru echipă. Poate un plus, pentru că îi va motiva mai mult pe băieţi. Ideea este să vorbim mai puţin, dacă vom avea însă nevoie de comunicare, banca nu e aşa departe de tribună", a declarat Pedrazzini.

Întrebat dacă Steaua ia în calcul legitimarea lui Mirel Rădoi ca jucător pentru a putea sta pe banca de rezerve, Pedrazzini a răspuns: "Nu ştiu dacă se poate schimba legitimarea făcută la începutul sezonului. Oricum în regulament nu scrie că directorul sportiv nu poate da sfaturi. În Italia, ştiu un director sportiv, Ariedo Braida, care nu numai că dă sfaturi, dar face şi primul 11".

Meciul cu Rosenborg este foarte important şi dificil, susţine antrenorul stelist. "Este un meci foarte important şi dificil, dar nu imposibil. Rosenborg este un adversar care ne-a mai pus probleme în trecut şi acum avem posibilitatea de a ne revanşa şi de a demonstra că lipsa noastră de rezultate nu e o lipsă de atitutdine sau de concentrare. Varela şi Breveeld sunt doi jucători foarte importanţi, dar noi suntem convinşi că jucătorii care îi vor înlocui vor face totul pentru a nu se simţi lipsa lor. Stanciu şi Alcenat sunt în lot, se pregătesc şi pot juca din primul minut cu Rosenborg", a precizat Pedrazini.

Legat de o eventuale plecare şi de faptul că dubla cu Rosenborg ar fi decisivă pentru staful tehnic, Pedrazini afirmat: "Mirel a vorbit clar, a zis că niciunul dintre noi nu ţine de scaun. Meseria noastră ţine de rezultate. Noi încercăm să dăm totul la echipă şi să ieşim din acest impas".

Meciul Steaua - Rosenborg se va disputa joi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici