Steaua se desparte de cinci jucători

FC Steaua a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că jucătorii Giedrius Arlauskis, Iasmin Latovlevici, Andrei Prepeliţă, Raul Rusescu şi Alexandru Bourceanu au ajuns la finalul contractelor şi părăsesc echipa "roş-albastră".

480 afișări
Imaginea articolului Steaua se desparte de cinci jucători

Giedrius Arlauskis (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Clubul nostru le multumeşte tututor pentru performanţele extraordinare realizate de-a lungul anilor în tricoul roş-albastru, în care au cucerit trei titluri consecutive, o Supercupă a Romaniei, o Cupă a României şi Cupa Ligii, precum şi participări în grupele UEFA Champions League şi UEFA Europa League", a notat steauafc.com.

Arlauskis a venit la Steaua în vara trecută, liber de contract, şi a evoluat în 40 de partide din competiţiile interne, precum şi în Liga Campionilor şi Liga Europa. El a semnat deja cu gruparea engleză Watford.

Iasmin Latovlevici a evoluat la Steaua din 2010, jucând în 176 de partide oficiale. El a marcat de 12 ori şi a dat 11 pase decisive.

Prepeliţă a venit la echipă în 2011, evoluând în 128 de meciuri, în care a înscris de 11 ori şi a dat şapte pase de gol.

Alexandru Bourceanu a venit la Steaua în 2011, iar în ianuarie 2014 a fost transferat la Trabzonspor. Sezonul trecut el a fost împrumutat la Steaua. Pentru echipa "roş-albastră", Bourceanu a evoluat în 134 de meciuri, a marcat patru goluri şi a dat 26 de pase de gol.

Rusescu a evoluat pentru Steaua din vara anului 2011, de unde a plecat la FC Sevilla, echipă care l-a împrumutat apoi la formaţia stelistă în septembrie 2014. Rusescu a jucat în 123 de meciuri pentru Steaua, a înscris de 54 de ori şi a oferit 21 de assist-uri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici